Problemele asociate cu Windows 10 sunt bine cunoscute, insa cei de la Microsoft au avertizat utilizatorii ca in curand vor consuma mai multe resurse din computerul dvs.

Într-un nou post pe blog, managerul de programe Microsoft, Jesse Rajwan, a confirmat că firma ia măsuri pentru a se asigura că calculatoarele Windows 10 vor putea fi mereu în măsură să facă upgrade automat.

Microsoft introduce „stocare rezervată” cu Windows 10 Build 1903. Aceasta va consuma o parte din memoria de pe unitatea hard disk care „nu poate fi eliminată de pe sistemul de operare” și vă asigură că computerul poate primi cea mai recentă actualizare.

Cum verificati spatiul rezervat pe HDD: Click Start > Cauta “Storage settings” > Click “Show more categories” > Click “System & reserved” > Look at the “Reserved storage” size.

Rajwan spune că spatiul rezervat pe hard disk-urile utilizatorilor Windows 10 va fi de 7 GB: „Acest lucru va permite majorității PC-urilor să descarce și să instaleze o actualizare fără a fi nevoiți să elibereze spațiul de pe disc chiar și atunci când aveți un spațiu liber minim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here