O noua problema cu Windows 10

Problemele asociate cu Windows 10 sunt bine cunoscute, insa cei de la Microsoft au avertizat utilizatorii ca in curand vor consuma mai multe resurse din computerul dvs.

Într-un nou post pe blog, managerul de programe Microsoft, Jesse Rajwan, a confirmat că firma ia măsuri pentru a se asigura că calculatoarele Windows 10 vor putea fi mereu în măsură să facă upgrade automat.

Microsoft introduce „stocare rezervată” cu Windows 10 Build 1903. Aceasta va consuma o parte din memoria de pe unitatea hard disk care „nu poate fi eliminată de pe sistemul de operare” și vă asigură că computerul poate primi cea mai recentă actualizare.

Cum verificati spatiul rezervat pe HDD: Click Start > Cauta “Storage settings” > Click “Show more categories” > Click “System & reserved” > Look at the “Reserved storage” size.

Rajwan spune că spatiul rezervat pe hard disk-urile utilizatorilor Windows 10 va fi de 7 GB: „Acest lucru va permite majorității PC-urilor să descarce și să instaleze o actualizare fără a fi nevoiți să elibereze spațiul de pe disc chiar și atunci când aveți un spațiu liber minim.”

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!