Potrivit WABetaInfo, Facebook deținută de WhatsApp testează o nouă caracteristică care va permite unui utilizator să vadă de câte ori a fost retransmis un mesaj. Actualizarea beta la versiunea 2.19.80 include o nouă funcționalitate care permite unui utilizator să vizualizeze de câte ori a fost retrimis un mesaj pe care la primit. Pentru a obține aceste informații, utilizatorul trebuie să transmită un mesaj primit, să deschidă secțiunea Informații despre mesaj și datele vor fi acolo. Un mesaj care a fost transmis de cinci sau de mai multe ori va primi un balon care spune „Frequently Forwarded”.

Dacă instalați versiunea beta a aplicației de mesagerie pe telefonul dvs. Android sau iOS (prin TestFlight), veți putea vedea de câte ori au fost redirecționate atât mesajele trimise cât și cele primite. WhatsApp adaugă această funcție pentru a ajuta un utilizator să vadă dacă un mesaj este spam. Unele mesaje care au fost redirecționate de mai multe ori sunt spam, sau ar putea fi știri false.

Facebook a achiziționat compania WhatsApp într-o tranzacție care a fost încheiata în octombrie 2014. Inițial apreciată la ceea ce a fost considerată o sumă scandaloasă la momentul anunțării tranzacției (16 miliarde dolari), până la închiderea tranzacției, opt luni mai târziu, valora 21 de miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here