Noul Xiaomi Mi Notebook Air lansat pe 26 martie

0
277

Noul Xiaomi Mi Notebook se lansează pe 26 martie în China. Acesta va fi mai ușor decât Macbook Air cântărind peste 1.07 kg.

După ce a intrat pe piața notebook-urilor cu Mi Notebook Air în 2016, Xiaomi a dezvăluit numeroase ediții noi care au hardware și caracteristici îmbunătățite. În mod similar, un nou Xiaomi Mi Notebook va fi lansat în această lună, dezvăluie un nou teaser pe Weibo Handle oficial.

Xiaomi își face cunoscute grosimea și greutatea ca principalele puncte forte. Comparativ, este mai ușor decât Apple MacBook Air care cântărește 1.25kg și 1.3kg ale lui Huawei MateBook 12.

Xiaomi vinde Mi Notebook de diferite dimensiuni cu un set diferit de caracteristici prin magazinul oficial Mi Store din China. Anul trecut, au introdus notebook-uri de 15,6 inchi și 13,3 inchi cu chipset-uri Intel i3 / i5 / i7. Produsele producătorului chinezesc de electronice au mereu asemănări cu dispozitivele Apple.

Sunt disponibile informații limitate privind specificațiile, prețurile și disponibilitatea. Ca întotdeauna, design-ul este inspirat de la predecesorii săi și Macbook-ul Apple. Ne așteptăm ca mai multe informații să fie dezvăluite prin teasere oficiale și făcute înainte de lansarea sa. Xiaomi a programat lansarea pentru Mi Notebook Air pe 26 martie.

Varianta 2018 a notebook-ului Mi de 15.6-inch este în prezent disponibilă la prețul de pornire de 491 dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here