Noul Skype pentru Web este aici

0
237

Microsoft a prezentat acum câteva zile noul design Skype pentru web. Compania aduce designul modern Skype și pe Skype pentru Web. Compania a examinat prima dată noua experiență acum câteva luni, iar acum aduce actualizarea tuturor.

Noul Skype pentru Web introduce noul design Skype pe care l-am vazut pe Skype pentru Desktop si Skype Mobile. Noua actualizare aduce capabilități de apelare video HD și capabilități de înregistrare a apelurilor.

Proiectul actualizat introduce un nou panou de notificări și o nouă galerie de materiale pentru chat, care facilitează găsirea de linkuri, fotografii și fișiere partajate în conversațiile dvs.

Cele mai multe din toate celelalte sunt în esență aceleași – este vorba în special de noul design pentru a ajuta Skype pentru experiența Web să fie compatibil cu Skype pe alte platforme. Noua experiență este disponibilă pe cele mai recente versiuni de Google Chrome și Microsoft Edge pe dispozitivele cu Windows 10 și macOS 10.12 sau mai noi.

Dacă sunteți administrator IT, descărcați pur și simplu noul fișier MSI (versiunea 8) pentru a începe distribuirea celei mai recente versiuni de Skype către organizația dvs. prin intermediul software-ului de distribuție dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here