Noul format microSD Express promite viteze nebune de transfer, o viață mai bună a bateriei

Astăzi, la MWC 2019 Barcelona, ​​Asociația SD a dezvăluit microSD Express, care va permite viitoarelor dispozitive mobile să consume și să creeze conținut la viteze și mai mari.

Această nouă platformă de carduri microSD atinge viteze incredibile de transfer în timp ce consumă mai puțină energie față de formatele anterioare. Noul format va fi disponibil sub forma microSDHC Express, microSDXC Express și microSDUC Express.

La fel ca SD Express, microSD Express interconectează interfața PCIe pentru a atinge o rată maximă de transfer de date de 985 megaocteți pe secundă (MB/s). Acest lucru este posibil prin specificațiile PCIe 3.1 și NVMe v1.3 care sunt pe un al doilea rând de pini.

Asociația SD se așteaptă ca, cardurile mai rapide să consume mai puțină energie decât cardurile de memorie tradiționale, fiind în același timp compatibile. 

Vitezele rapide de date ar putea determina producătorii de dispozitive mobile să regândească modul în care echipează dispozitivele. Vitezele de citire și scriere au fost de mult timp un factor limitator pentru memoria extensibilă, dar cu acest nou format, care este compatibil, transferul de date se întâmplă aproape la fel de repede ca și memoria încorporată. Cu date la viteza 5G și camere care pompează fișiere uriașe, memoria extensibilă ar putea deveni o opțiune.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!