Noile căști bluetooth Samsung Galaxy Buds

Într-un eveniment organizat în Las Vegas Samsung a prezentat căștile bluetooth Galaxy Buds alături de noul telefon Samsung Galaxy S10. Sunetul este proiectat de AKG, iar zgomotul ambiental este filtrat cu ajutorul celor două microfoane.

Funcția „Adaptive Dual Microphone” utilizează un microfon interior și un microfon exterior în fiecare cască, astfel încât să puteți transmite clar vocea dvs. atât în medii zgomotoase, cât și atunci când este liniște.

Casti wireless Samsung Galaxy Buds microfoane duale

Compania susține că puteți asculta până la 6 ore muzica preferată  și vorbi până la 5 ore cu 58mAh. Cutia pentru depozitare poate încărca wireless căștile oferind până la 7 ore de utilizare și oferă Galaxy Buds 1,7 ore printr-o încărcare rapidă de 15 minute.

Cutia pentru depozitare  conține un accumulator de 252mAh, interesant este de aflat dacă o putem folosi și pentru încărcarea telefonului Galaxy S10.

Conectare Galaxy Buds

Conectarea la telefon, tableta sau ceas inteligent se face foarte simplu prin deschiderea cutiei telefonul deja detectează caștile bluetooth, un click pe telefon și s-au conectat.

Galaxy Buds vin cu Bixby integrat, ceea ce înseamnă că vă puteți activa rapid asistentul inteligent fără a vă lua telefonul. Conectivitatea include Bluetooth 5.0, USB-C și iar ca senzori găsim accelerometru, proximitate, Hall, Touch, Detectare pornire/oprire. 

Căștile bluetooth Samsung Galaxy Buds vin în culoarea negru, galben sau alb, la prețul de 129,99 dolari și vor fi disponibile de la Samsung.com și la principalii comercianți cu amănuntul și companii de telecomunicații începând cu 8 martie 2019.

Pret casti wireless Samsung Galaxy Buds

 

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!