Noile căști bluetooth Huawei FreeLace

În cadrul evenimentului de lansare a seriei Huawei P30, la Centrul de convenții din Paris, au fost prezentate și noile căști bluetooth Huawei FreeLace.

Căști fără fir care oferă conectivitate inteligentă, un sunet puternic și o durată lungă de viață a bateriei. Cu funcția Huawei HiPair, ele pot fi ușor asociate și încărcate rapid de orice smartphone – prin simpla conectare la dispozitiv.

Lansate în culorile Grafit Negru, Amber Sunrise, Green Emerald și Silver Luna, căștile bluetooth Huawei Freelace vor fi disponibile în țările selectate începând cu 1 aprilie.

Huawei FreeLace promit să rezolve multe dintre problemele pe care consumatorii le-au simțit. Conectare dificilă pentru prima dată prin Bluetooth, o calitate slabă a sunetului și o durată de viață insuficientă a bateriei.

Căști bluetooth Huawei
Căști bluetooth Huawei

Separarea cablului din partea dreaptă și a cablului de la butoanele de volum dezvăluie un conector USB de tip C. Care poate fi introdus în portul USB de tip C al oricărui smartphone Huawei care rulează EMUI 9.1 pentru conectarea rapidă și ușoară prin Bluetooth cu ajutorul funcției Huawei HiPair. Această tehnologie deținută de Huawei micșorează timpul de împerechere a perifericelor Bluetooth cu smartphone-urile, care de obicei implică descoperirea și câteva încercări de a stabili o conexiune fără fir.

Căștile bluetooth Huawei FreeLace pot fi, de asemenea, conectate la portul USB de tip-C al oricărui smartphone, tabletă sau PC pentru încărcare rapidă.

Producătorul spune că o încărcare de cinci minute oferă căștilor până la patru ore de redare și până la 18 ore de redare sau 13 ore de convorbire cu o singură încărcare completă.

Prețul la care vor fi disponibile aceste căști bluetooth Huawei este de 99 euro sau 110 dolari.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!