Noi căști wireless de la Beats în Aprilie

0
294

Vineri, CNET a aflat dintr-o sursă de încredere că Beats deținută de Apple intenționează să lanseze noi căști wireless de la Beats în Aprilie. Apple AirPods devin repede cea mai populară pereche de căști Bluetooth și o nouă alternativă Beats ar putea fi lansată în aprilie.

Apple a anunțat recent versiunile AirPod cu o îmbunătățire a duratei de viață a bateriei, cu mâinile libere „Hey, Siri” și un cip wireless actualizat H1. Se crede că căștile noi ale lui Beats vor avea aceeași caracteristică Hey Siri, cipul actualizat H1 și, probabil, o viață mai bună a bateriei decât AirPod-urile.

Nu există informații clare despre cât de mult ar costa căștile Beats, dar ținând cont de prețul AirPods de 160 $ (sau 200 $ cu încărcare wireless), acestea nu ar trebui să coste prea mult. CNET speculează că Beats ar putea lansa la un preț de 250 de dolari, dar sugerează că ar trebui să fie 200 $ sau mai puțin. Actuala versiune PowerBeats 3 Wireless se vând pentru 199 de dolari.

Noile căști wireless de la Beats ar fi o alternativa pentru cei cărora nu le place design-ul AirPods sau ar prefera să utilizeze ceva mai ușor. Există și alte căști wireless disponibile pe piață acum, cum ar fi Samsung Galaxy Buds la 130 dolari sau unele dintre alternativele chinezești de la Huawei și Xiaomi, dar pentru utilizatorii iOS, toate căștile cu cip H1 vor funcționa infinit mai bine pentru cei de pe ecosistemele iOS și / sau MacOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here