MWC 2019 Barcelona

 

Cea mai mare expoziție comercială orientată pe telefoane a anului, MWC 2019, are loc în aproximativ o lună de zile în Barcelona, Spania.

Ca de obicei majoritatea producatorilor de smartpnone-uri vor fi prezenti la acest eveniment, lansand noi produse si prezentand planuri de viitor.

Sa vedem mai departe care sunt evenimentele majore, a celor mai mari producatori, si cand vor avea acestea loc.

SAMSUNG

Februarie 25

9:00am EST | 6:00am PST | 2:00pm GMT | 3:00pm local time

NOKIA

February 24

LG

February 24

Nu se cunosc orele de lansare

HUAWEI

Februarie 24

8:00am EST | 5:00am PST | 1:00pm GMT | 2:00pm local time

MICROSOFT

Februarie 24

11:00am EST | 8:00am PST | 4:00pm GMT | 5:00pm local time

SONY

Februarie 25

11:30pm PST (Feb 24) | 02:30am EST| 07:30am GMT| 8:30am local time

One Plus

Februarie 26


More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!