Mozilla a lansat Firefox Send, un serviciu gratuit de transfer de fișiere, în care utilizatorii pot încărca fișiere pe server și apoi poți distribui URL-ul altor persoane.

Utilizatorii pot încărca fișiere de până la 1GB simultan sau pot crea un cont Mozilla gratuit pentru a încărca până la 2,5 GB. Odată ce fișierele sunt încărcate, puteți alege de câte ori fișierele pot fi descărcate de destinatar (de până la 100 de ori) înainte de expirarea link-ului. Alternativ, puteți alege o perioadă de timp (până la 7 zile), după care linkul expiră automat. Pentru a o face mai sigur, puteți adăuga o parolă la link și partaja parola împreună cu link-ul, astfel încât numai persoanele care au legătura și parola au acces la fișiere.

Firefox Send este ideal dacă doriți să trimiteți rapid fișiere cuiva, dar acestea depășesc mărimea a ceea ce puteți trimite în mod normal prin e-mail. De asemenea, e mai bun decât încărcarea acestuia într-un serviciu de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, deoarece fișierele stau permanent acolo și ar trebui să le ștergeți manual. Pentru fișiere care nu sunt suficient de importante pentru a fi stocate permanent sau accesate de mulți oameni, aceasta este o soluție ideală.

Ca și în cazul Mozilla, serviciul este gratuit și este disponibil la adresa send.firefox.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here