Mozilla a lansat o versiune de Firefox concepută special pentru iPad-ul Apple, pentru a oferi o experiență de navigare mai bună pentru proprietarii de tabletă.

„Știm că iPad-urile nu sunt doar versiuni mai mari ale iPhone-urilor”, a declarat Mozilla într-un post de blog.

„Deci, mai degrabă decât să facem o versiune mai mare a browser-ului nostru pentru iOS, am făcut Firefox pentru iPad să arate și să se simtă ca și cum ar fi fost realizat pentru o tabletă”.

Aplicația Firefox pentru iPad, disponibil acum în App Store, are câteva caracteristici care o ajută să se distingă printre alte browsere de internet disponibile pentru tabletă. Una dintre aceste caracteristici este suportul pentru împărțirea ecranului, care este privit ca un instrument de îmbunătățire a productivității.

IPad oferă o gamă limitată de capabilități de split-screen, în funcție de model, care permite ca două aplicații să fie afișate pe ecran în același timp. Firefox pentru iPad acceptă acum această caracteristică, astfel încât este posibil să răsfoiți internetul pe o parte a ecranului, în timp ce o altă aplicație este deschisă pe cealaltă parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here