Mod întunecat Chrome ajunge în versiunea beta pe Windows 10

Google a lansat versiunea inițială beta a browserului Chrome 74, în care browserul primește suport pentru mod întunecat în Windows 10, o funcție la care ne-am așteptat de la începutul anului.

Într-adevăr, mod întunecat a sosit pe MacOS cu Chrome 73 la începutul acestei luni, așa că Windows 10 a rămas puțin în urmă. Și vestea bună este că, la fel ca pe Mac, când porniți modul întunecat la nivel de sistem în Setările Windows, browserul Google va trece automat la modul întunecat.

În mod similar, dacă treceți la modul luminos la nivel de sistem care este disponibil pentru Windows 10, Chrome va reveni automat la aspectul său normal.

Așa cum știți, Microsoft a introdus anul trecut mod întunecat pentru Windows 10 și a fost disponibil cu actualizarea din octombrie 2018 – deși este posibil să fiți unul dintre aparent numeroșii utilizatori care nu au primit încă actualizarea.

Descarcă aici Google Chrome cu mod întunecat

Versiunea poartă numele de Google Chrome Canary, descărcați fără grijă, este o sursă oficială.

Pentru activare, după instalare scrieți în bara de căutare Windows 10 „dark mode”, selectați setări temă întunecată. În fereastra nou deschisă derulați până în josul paginii la „Alegeți modul implicit al aplicației” și selectați „Întunecat” sau „Luminos”.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!