În timpul unui interviu, managerul de produs Xiaomi MIUI și directorul de design au lansat câteva declarații despre ceea ce este nou în viitorul MIUI 11 și a dezvăluit noi caracteristici care vor fi adăugate la noua versiune.

Ceea ce va atrage imediat la MIUI 11 va fi interfața complet reproiectată, iar pictogramele de sistem vor fi redesenate de la zero și un design unificat care va oferi un aspect nou interfeței utilizator.

Citești și MIUI 10 vine cu dark mode și securitate crescută

Xiaomi nu oferă multe detalii în această privință, dar o altă anticipare privește un nou mod extrem de eficient de economisire a energiei, capabil să dezactiveze toate funcțiile smartphone-urilor, cu excepția apelurilor și SMS-urilor, transformând întreaga interfață în tonuri de gri pentru a economisi bateria rămasă fără putere.

Acest mod de economisire a energiei va fi, de asemenea, personalizabil pentru a activa anumite funcții pe care dorim să le folosim în ciuda restricțiilor de sistem.

De asemenea, se pare că noua versiune a MIUI va avea noi funcții inteligente precum ștergerea automată a capturilor de ecran din galerie când acestea sunt partajate, precum și o temă închisă mai coerentă care va cuprinde mai multe aplicații de sistem.

Prin urmare, se pare că Xiaomi lucrează activ la MIUI 11: câți dintre voi abia așteptați să-l vedeți și să-l încercați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here