Microsoft lansează extensia Windows Defender pentru Chrome și Firefox

Microsoft a dezvoltat și a început să testeze extensia Windows Defender Application Guard pentru Chrome și Firefox pentru a proteja mai bine PC-urile companiilor.

Caracteristica, care a fost exclusivă pentru Edge, menține PC-urile în siguranță prin deschiderea paginilor web care nu sunt incluse în site-urile de încredere ale administratorilor într-un container virtual. În acest fel, poate împiedica atacatorii să intre în sistemul companiei dacă site-ul se dovedește a fi rău intenționat.

În timp ce extensiile pot fi descărcate din magazinele respective ale browserelor, Windows Defender pentru Chrome și Firefox nu va funcționa fără ajutor de la Edge. Dacă determină că adresa URL nu se află în lista de încredere, va deschide site-ul într-o sesiune de Edge izolată.

Cu toate acestea, orice legătură făcută în sesiunea izolată va fi lansată încă în browserul original dacă este un site de încredere.

Pentru a utiliza această caracteristică, trebuie instalată atât aplicația însoțitoare Windows Defender din Microsoft Store, cât și extensia specifică browserului. Din moment ce este încă în modul de previzualizare, numai Insiderii îl pot accesa în momentul de față, deși în cele din urmă va avea o versiune largă după ce a fost testată mai bine.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!