Masina Tesla are acum modul câine

Masina Tesla are un nou „mod câine” pentru a păstra cățelușii în condiții de siguranță și răcoare în interiorul mașinilor, după solicitarea proprietarilor de vehicule.

Uneori poate fi dificil să se spună dacă este pornit un vehicul electric, ceea ce poate fi îngrijorător dacă câinii sunt în interiorul vehiculului și nu este evident că AC-ul funcționează.

Tesla a făcut deja actualizări software-ului său pentru a ajuta la siguranța copiilor sau a animalelor de companie prin caracteristica de protecție împotriva supraîncălzirii cabinei.

Tesla afirmă că activarea mod câine are ca rezultat „stabilirea unei temperaturi în cabină pentru a menține câinele confortabil, permițând trecătorilor să știe că nu trebuie să-și facă griji”.

Masina Tesla este un gadget adevărat adăugând și noul mod Sentry pentru a „proteja împotriva spargerilor și furtului” printr-o actualizare de software.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!