Google I/O a prezentat în cele din urmă ecranul inteligent „Nest Hub Max” și a confirmat și noul brand Google Nest. Înlocuind Google Home, această nouă marcă va prelua aproape toate produsele inteligente pentru casă ale companiei Google, iar începând cu această seară, compania a început să extindă branding-ul la produsele deja existente pe piață.

Brandul Google Nest a început deja să fie lansat în mai multe produse smart home disponibile deja în portofoliul companiei. Acestea includ termostatul clasic Nest, diverse camere video, și chiar și modulul Hello Video Doorbell. Google a actualizat această marcă atât pe forumurile de asistență, cât și pe Google Store.

Această schimbare este destul de minoră pentru majoritatea produselor Nest, dar face numele considerabil mai lung. Lista completă este următoarea:

Notabil este că Google încă nu a schimbat numele la nici o boxă inteligentă cu acest brand nou. Google Nest Hub și Google Nest Hub Max sunt în continuare singurele produse ale asistentului cu această schimbare.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here