LG nu va lansa un telefon pliabil la MWC 2019

Primul val de lansări pentru telefoanele pliabile este aproape, Samsung, Huawei, Xiaomi și alții ne așteaptăm să ne arate primele dispozitive în această lună. Dar singura companie de la care aveam așteptări mari, LG spune că va mai aștepta.

Desi LG este aceeasi companie care ne-a impresionat cu televizoare rulante, tocmai le-a spus reporterilor ca este prea devreme pentru a produce un telefon pliabil.

Iată ce a spus șeful companiei LG Electronics, Brian Kwon, în cadrul unei conferințe de presă la Seoul, raportată de The Korea Times:

“During the Consumer Electronics Show in January, LG introduced a rollable TV. This is an advanced technology one step ahead of foldable technology. We have reviewed releasing the foldable smartphone when launching 5G smartphone but decided not to produce it,” Kwon said.

 ”The market demand for smartphones is expected to be at around 1 million but LG’s main issue in smartphone business is to regain its market position. Considering this situation, it is too early for LG to launch a foldable smartphone. In terms of technology, we are fully ready to respond depending on consumers’ reactions (to foldable smartphones).”

Nu este destul de clar din aceste declarații dacă LG încă nu a dezvoltat un telefon pliabil, sau nu este gata să lanseze unul, deoarece cererea pe piață ar putea să fie mică, dar aceasta din urmă pare plauzibilă.

Este destul de clar că gadget-urile pliabile se află încă în stadii incipiente de dezvoltare, – TCL se pare că a încercat cinci modele diferite! – și multe întrebări rămân fără răspuns cu privire la cât de practice vor fi în lumea reală.

În concluzie cei de la LG rămân pe o poziție care le oferă siguranță, și așteaptă să vadă răspunsul pieței la telefoanele pliabile înainte de a lansa un astfel de model.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!