LG Electronics a anunțat gama de televizoare premium din 2019

LG Electronics a anunțat că gama de televizoare premium din 2019 cu televizoare OLED și NanoCell avansate va începe să fie lansată în această săptămână. În acest an, modelele OLED vor reprezenta 20% din portofoliul televiziunii high-end a companiei și cererea de televizoare OLED va crește la 3,6 milioane de unități în acest an, 7 milioane în 2020 și 10 milioane în 2021, LG se așteaptă să se extindă în segmentul premium TV.

Clienții din Coreea de Sud și Statele Unite ale Americii vor fi primii care vor putea lua acasă un televizor LG 2019 începând cu această lună, cu disponibilitatea ca piețele cheie din Asia, Europa și America de Sud să urmeze curând după aceea. Datele specifice privind prețurile și disponibilitatea modelelor în fiecare regiune vor fi anunțate separat.

Dispunând de o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului de până la 86 inchi, televizoarele LCD OLED și NanoCell de anul acesta de la LG vor oferi o calitate îmbunătățită a imaginii și sunetului AI, datorită procesorului inteligent de a doua generație alfa 9 Gen 2 și tehnologiei de învățare.

Noile televizoare LG vor primi un upgrade la jumătatea anului pentru a sprijini Apple AirPlay 2 și Apple HomeKit pentru un streaming mai ușor a conținutului video și audio și a conectivității la produsele inteligente ale Apple. Deținătorii de televizor LG 2019 se pot aștepta, de asemenea, să primească o actualizare de firmware care va adăuga suportul Amazon Alexa pentru a completa Google Assistant, care este inclus în cutie, făcând LG singurul brand TV care oferă suport pentru ambele platforme AI fără a fi nevoie de hardware suplimentar .

Televizoare LG
Televizoare LG

Procesorul  alfa 9 Gen 2 din seria W, E și C a televizoarelor OLED de la LG ridică calitatea imaginii și a sunetului prin tehnologia de învățare profundă și accesul la o bază vastă de informații vizuale. Acest lucru permite procesorului să optimizeze imaginile prin recunoașterea calității sursei și prin implementarea celui mai bun algoritm pentru a afișa o imagine uimitor de reală. Procesorul analizează, de asemenea, condițiile ambientale pentru a atinge nivelul optim de luminozitate a ecranului.

Gama de televizoare LG 2019 pentru divertisment la domiciliu este condusă de televizoarele OLED de top din industrie, într-o varietate de dimensiuni: W9 (model 77 / 65W9), E9 (modelul 65 / 55E9), modelul C9 (modelul 77/65 / 55C9) / 55B9).

Primul televizor OLED de 8K (model 88Z9) din lume extinde portofoliul premium TV al LG, în timp ce NanoCell, cea mai avansată ofertă de televiziune LED a companiei, va oferi o calitate stelară a imaginii, imagini vibrante, culori precise și unghiuri de vizionare mai largi.

Mai mult decât atât, televizor de la LG 2019 ajustează inteligent conținutul compatibil cu Dolby Vision pentru a asigura o experiență HDR remarcabilă, chiar și în condiții de iluminare puternică. Televizoarele emblematice ale LG au din nou funcția Dolby Vision pentru o experiență HDR remarcabilă și Dolby Atmos pentru un sunet realist și imersiv.

Modelul LG NanoCell pentru 2019 cuprinde paisprezece modele AI, disponibile în dimensiuni variind între 49 și 86 de inchi. Alte modele LG TV din gama pentru acest an includ televizorul OLED 8K (modelul 88Z9) și modelul unic de tip ” un fel de televizor LG SIGNATURE OLED TV R (modelul 65R9) care a uimit audiența la CES la începutul acestui an.

Recent Articles

Related Stories

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay on op - Ge the daily news in your inbox