Leica pregătește un nou model Q

Dacă sunt adevărate zvonurile, Leica ar putea să facă un update la modelul Leica Q (Model 116) de trei ani, cu o lansare posibilă în luna martie.

Scurte detalii de la Leica Rumors sugerează că noul aparat foto va folosi un senzor cu cadru complet de 47.3MP, în locul cipului de 24MP din Leica Q și Q-P.

Includerea unui senzor de 47.3MP în cadrul recentelor monitoare L-mount Panasonic S1R adaugă greutate acestor zvonuri. Leica și Panasonic sunt parteneri în alianța L-mount cu Sigma, astfel încât utilizarea unui senzor existent are sens.

De asemenea, noul model are înregistrare video de 4K în ambele rezoluții DCI 4K și UHD 4K, pe lângă opțiunea Full HD de pe Leica Q. În prezent, Leica oferă înregistrarea video 4K atât pe propriile sale modele, cât și pe camerele Panasonic Lumix, deci această mișcare nu ar fi, de asemenea, o mare surpriză.

Imaginile zvon ale noului model prezintă un obiectiv SUMMILUX de 28 mm f/1.7 ASPH, cu zoom digital 35mm, 50mm, 75mm. Leica Q oferă doar opțiuni de 35mm și 50mm, dar utilizarea unui senzor cu rezoluție mai mare face o altă opțiune de 75mm complet plauzibilă. 

Acceptă card de memorie SD / SDHC / SDXC card (compatibil UHS-II) și are 719g (cu baterie) și 637g (doar body).

Vom avea toate detaliile imediat ce se confirmă ceva oficial.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!