Dacă sunt adevărate zvonurile, Leica ar putea să facă un update la modelul Leica Q (Model 116) de trei ani, cu o lansare posibilă în luna martie.

Scurte detalii de la Leica Rumors sugerează că noul aparat foto va folosi un senzor cu cadru complet de 47.3MP, în locul cipului de 24MP din Leica Q și Q-P.

Includerea unui senzor de 47.3MP în cadrul recentelor monitoare L-mount Panasonic S1R adaugă greutate acestor zvonuri. Leica și Panasonic sunt parteneri în alianța L-mount cu Sigma, astfel încât utilizarea unui senzor existent are sens.

De asemenea, noul model are înregistrare video de 4K în ambele rezoluții DCI 4K și UHD 4K, pe lângă opțiunea Full HD de pe Leica Q. În prezent, Leica oferă înregistrarea video 4K atât pe propriile sale modele, cât și pe camerele Panasonic Lumix, deci această mișcare nu ar fi, de asemenea, o mare surpriză.

Imaginile zvon ale noului model prezintă un obiectiv SUMMILUX de 28 mm f/1.7 ASPH, cu zoom digital 35mm, 50mm, 75mm. Leica Q oferă doar opțiuni de 35mm și 50mm, dar utilizarea unui senzor cu rezoluție mai mare face o altă opțiune de 75mm complet plauzibilă. 

Acceptă card de memorie SD / SDHC / SDXC card (compatibil UHS-II) și are 719g (cu baterie) și 637g (doar body).

Vom avea toate detaliile imediat ce se confirmă ceva oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here