Puțin înainte de MWC are loc lansare Samsung Galaxy S10 – unul dintre telefoanele cele mai așteptate din 2019 – lansarea are loc astăzi 20 februarie la ora 21.

Evenimentul Samsung Unpacked va avea loc în San Francisco, unde în prezent așteptăm să auzim despre Samsung Galaxy S10, precum și un Galaxy S10 Plus, Galaxy S10E și poate chiar o variantă 5G a telefonului.

Alături de toate aceste telefoane e posibil să vedem și lansarea Samsung Galaxy Watch Active, două brățări de sănătate Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds.

Este posibil ca Samsung  să dezvaluie smartphone-ul său pliabil Galaxy Fold  (numele nu este sigur) tot astăzi 20 februarie. Va fi o noapte uriașă dacă sunteți un fan al gadget-urilor Samsung sau doar vă uitați după un telefon nou.

Cum să vizionați lansarea Samsung Galaxy S10

Samsung este pregătit să găzduiască evenimentul pe YouTube, dar în prezent nu avem legătura exactă pe care o veți putea utiliza.

În schimb, puteți să dați like tweet-ulului de mai jos, de la Samsung, și vă vor trimite un memento înainte de lansare, astfel încât să vă puteți conecta.

Samsung va transmite, de asemenea, întregului spectacol pe site-ul său Unpacked

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here