Lansare Samsung Galaxy S10: cum să vizionați live evenimentul

Puțin înainte de MWC are loc lansare Samsung Galaxy S10 – unul dintre telefoanele cele mai așteptate din 2019 – lansarea are loc astăzi 20 februarie la ora 21.

Evenimentul Samsung Unpacked va avea loc în San Francisco, unde în prezent așteptăm să auzim despre Samsung Galaxy S10, precum și un Galaxy S10 Plus, Galaxy S10E și poate chiar o variantă 5G a telefonului.

Alături de toate aceste telefoane e posibil să vedem și lansarea Samsung Galaxy Watch Active, două brățări de sănătate Galaxy Fit și căștile Galaxy Buds.

Este posibil ca Samsung  să dezvaluie smartphone-ul său pliabil Galaxy Fold  (numele nu este sigur) tot astăzi 20 februarie. Va fi o noapte uriașă dacă sunteți un fan al gadget-urilor Samsung sau doar vă uitați după un telefon nou.

Cum să vizionați lansarea Samsung Galaxy S10

Samsung este pregătit să găzduiască evenimentul pe YouTube, dar în prezent nu avem legătura exactă pe care o veți putea utiliza.

În schimb, puteți să dați like tweet-ulului de mai jos, de la Samsung, și vă vor trimite un memento înainte de lansare, astfel încât să vă puteți conecta.

Samsung va transmite, de asemenea, întregului spectacol pe site-ul său Unpacked

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!