În fiecare zi se pare că există zvonuri despre o altă companie care lucrează la un telefon pliabil, acum a venit rândul unui iPhone pliabil. Xiaomi, Huawei, LG, Lenovo, Motorola se zvonește că au un telefon pliabil sau lucrează la unul pliabil.

Joi, Apple a actualizat un brevet cu desene ale unui telefon clapetă pliabil. Aceasta este o continuare a brevetului inițial înregistrat în 2011 și actualizat în 2016, cu un desen a ceea ce ar putea fi un iPhone cu un afișaj flexibil.

Ceea ce face ca această nouă actualizare să fie deosebit de interesantă este momentul. Miercuri, 20 februarie, Samsung este așteptat să arate mai mult din telefonul Galaxy X pliabil atunci când anunță noul său Galaxy S10.

Noile desene prezintă un telefon care se îndoaie la jumătate. Este o abordare similară Motorola care are un brevet pentru un telefon Razr actualizat, pentru a face telefonul mai compact atunci când nu este folosit. Abordările Samsung și Xiaomi par mai mult despre transformarea unui telefon într-o mini-tabletă.

De un interes deosebit sunt diferitele moduri în care Apple prezintă încorporarea balamalelor și a carcasei din jurul unui afișaj flexibil OLED pentru a permite plierea.

Desenele arată ecrane flexibile care se pliază spre interior și spre exterior, ceea ce ar putea indica o utilizare extinsă la ceva dincolo de un telefon, ca un MacBook sau iPad.

Aceste noi adăugări la brevetul Apple pentru un afișaj flexibil nu garantează faptul că compania va lansa un iPhone pliabil în 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here