iPhone pliabil sugerat în noul brevet Apple

În fiecare zi se pare că există zvonuri despre o altă companie care lucrează la un telefon pliabil, acum a venit rândul unui iPhone pliabil. Xiaomi, Huawei, LG, Lenovo, Motorola se zvonește că au un telefon pliabil sau lucrează la unul pliabil.

Joi, Apple a actualizat un brevet cu desene ale unui telefon clapetă pliabil. Aceasta este o continuare a brevetului inițial înregistrat în 2011 și actualizat în 2016, cu un desen a ceea ce ar putea fi un iPhone cu un afișaj flexibil.

Ceea ce face ca această nouă actualizare să fie deosebit de interesantă este momentul. Miercuri, 20 februarie, Samsung este așteptat să arate mai mult din telefonul Galaxy X pliabil atunci când anunță noul său Galaxy S10.

Noile desene prezintă un telefon care se îndoaie la jumătate. Este o abordare similară Motorola care are un brevet pentru un telefon Razr actualizat, pentru a face telefonul mai compact atunci când nu este folosit. Abordările Samsung și Xiaomi par mai mult despre transformarea unui telefon într-o mini-tabletă.

De un interes deosebit sunt diferitele moduri în care Apple prezintă încorporarea balamalelor și a carcasei din jurul unui afișaj flexibil OLED pentru a permite plierea.

Desenele arată ecrane flexibile care se pliază spre interior și spre exterior, ceea ce ar putea indica o utilizare extinsă la ceva dincolo de un telefon, ca un MacBook sau iPad.

Aceste noi adăugări la brevetul Apple pentru un afișaj flexibil nu garantează faptul că compania va lansa un iPhone pliabil în 2019.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!