iPhone 2019 nu va trece la USB-C

Deși nu avem încă dovezi clare cu privire la designul iPhone-ului 2019, au existat zvonuri despre faptul dacă noul iPhone va folosi Lightning sau USB-C.

Site-ul 9to5mac spune că iPhone 2019 va folosi conectorul Lightning, iar pe lângă asta, Apple va continua să îmbine același încărcător de 5W cu un cablu adaptor USB-A – Lightning în cutie.

Aceasta este considerată o măsură de minimizare a costurilor. Se pare că clienții care doresc un timp de încărcare mai rapid vor trebui să cumpere accesorii, cum ar fi încărcătorul iPad de 12W.

Site-ul explică faptul că portul Lightning nu dispare și Apple rămâne la aceleași accesorii incluse, pentru a menține costurile de producție. 

Ca atare, Apple pare să păstreze pachetul Lightning EarPods, Lightning la cablu USB-A și adaptorul de alimentare USB de 5W, cu gama de dispozitive iPhone 2019.

Acest lucru este dezamăgitor, deoarece Apple a început să livreze un încărcător USB de 18W cu iPad Pro, în toamna anului trecut, iar mulți se așteptau ca accesoriul să vină în dotarea standard la noul iPhone 2019.

Nu este clar dacă economiile de costuri ale acestei decizii vor fi transmise consumatorilor prin prețuri mai mici pentru iPhone 2019.

Pe măsură ce capacitatea baterilor de pe iPhone-uri devine mai mare, încărcarea cu același adaptor de 5W duce la creșterea timpului de incărcare.

Mulți cred că este un defect hardware, că iPhone-ul lor se încarcă doar încet din cauza unei defecțiuni și nu  datorită puterii încărcătorului de 5 W.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!