Microsoft adaugă o caracteristică foarte utilă aplicațiilor mobile Excel pentru iOS și Android, import tabel. Aceasta permite utilizatorilor Excel să facă o fotografie a unei tabel cu date tipărite și să o transforme într-un tabel complet editabil în aplicație.

Import tabel Excel se lansează inițial în aplicația Android Excel, și apoi va fi disponibilă și penrtu iOS în curând. Microsoft utilizează inteligența artificială pentru a implementa această caracteristică, recunoașterea imaginii, astfel încât utilizatorii Excel nu trebuie să introducă manual datele de pe hardcopy. Funcția import tabel Excel din poză este disponibilă utilizatorilor Microsoft 365.

Alături de această caracteristică bazată pe AI, Microsoft aduce, de asemenea, alerte privind securitatea contului Microsoft prin aplicația companiei Authenticator. Aceste alerte de securitate funcționează pentru conturi personale, cum ar fi Outlook.com, și includ notificări pentru momentul în care o parolă a contului este modificată sau există o altă activitate a contului legată de securitate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here