Huawei a lansat Watch GT în octombrie alături de seria Mate 20 iar zvonurile ca va lansa noi modele s-au confirmat. Ieri, Huawei a anunțat două variante noi – Watch GT Active Edition și o versiune mai mică, denumită Watch GT Elegant Edition pentru cei cu încheietura mâinii mai mică.

Huawei Watch GT Elegant Edition are o ramă ceramică de 42 mm, un afișaj de 1.2 inchi 390×390 AMOLED și o curea din fluoroelastomer. De asemenea, are o capacitate mai mică a bateriei, care durează până la o săptămână cu o singură încărcare, spre deosebire de modelul de 46mm care are o durată de viață de 2 săptămâni a bateriei.

Restul specificațiilor sunt aceleași ca și originalul Watch GT. Watch GT Elegant Edition vine în alb și negru și are un preț de 229 euro.

Watch GT Active Edition vine în două variante noi de culoare – verde și portocaliu. Aceste noi variante au de asemenea o carcasă din titan gri cu un design nou, dar la interior găsim același lucru, iar durata de viață a bateriei rămâne 2 săptămâni.

Huawei spune că această nouă variantă se va vinde pentru 249 de euro. Nu există informații despre momentul când va fi disponibil pentru cumpărare.

În plus, o funcție nouă numită Triatlon va fi disponibilă pe Watch GT , care vă va permite să urmăriți activitățile de înot, ciclism și alergările pe distanțe lungi. Caracteristica va va fi disponibilă în curând ca o actualizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here