Huawei plănuiește încă două smartwatch-uri fără Wear OS

0
545

Huawei planifică câteva modele suplimentare de smartwatch ca fiind o alternativă pentru Huawei Watch GT, potrivit unor surse neoficiale. Ca și dispozitivul original, nu vor avea Wear OS la bord, dar sunt pregătite să utilizeze sistemul de operare propriu al Huawei.

Noile variante de smartwatch vor fi denumite Huawei Watch GT Active și Huawei Watch GT Elegant, raportează WinFuture, deși nu vă așteptați la prea multe schimbări.

Una dintre diferențe va fi diversitatea culorilor utilizate în noul design – în imaginea de mai sus, puteți vedea opțiunile de culoare verde închis și portocaliu pentru GT Active. Carcasa și culorile au fost ușor modificate.

Dimensiunea ecranului va fi aparent aceeași de 1.39 inci, iar din nou același software făcut de Huawei va fi instalat în loc de sistemul de operare Google Wear.

Cât despre când putem vedea aceste dispozitive, nu avem încă niciun indiciu. Modelele originale Huawei Watch GT au apărut acum câteva luni, dar se pare că noile ediții sunt iminente.

În ceea ce privește prețul, zvonul este că vom vedea o creștere – 249 EUR (aproximativ 280 USD) pentru Active și 229 de euro pentru Elegant (aproximativ 255 USD). În ușoară creștere de la 199 de euro pentru original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here