Huawei P30 preț, dată lansare și zvonuri

La conferința de presă Huawei de la MWC, din 24 februarie, am putea vedea un nou P30 și P30 Pro ca vedete ale spectacolului.

Huawei P30 randare 360 grade

În filmele lansate de @OnLeaks și 91Mobiles (prezentate mai sus) indică revenirea mufei pentru căști, a unui senzor de amprentă digitală, a unei camere triple din spate și a forme noi în stil de apă.

Zvonurile indică, de asemenea, unele schimbări majore în în ce privește ecranul, modelul standard urmând de asemenea să beneficieze de un ecran OLED pentru a integra un senzor de amprentă digitală. Aceste ecrane sunt de 6.1 inch varianta standard, respectiv 6.5 inch varianta Pro.

Când va fi lansat Huawei P30?

Data probabilă: 24 februarie 2019

Cât va costa Huawei P30?

Tendința recentă este de creștere a prețurilor, astfel încât nu ne-ar surprinde deloc dacă P30 Pro costă chiar mai mult decât un Mate 20 Pro.

În conluzie Huawei P30 va utiliza un procesor Kirin 980, va avea între 8-12 GB de RAM în funcție de versiune, și camera foto triplă de 20 MP.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!