La evenimentul de la Paris, Huawei a anunțat EMUI 9.1, o nouă actualizare majoră de la Huawei. EMUI 9.1 oferă o experiență nouă cu performanțe inovatoare și îmbunătățiri ale vitezei sistemului pentru a vă ajuta să conduceți o viață inteligentă.

EMUI 9.1 oferă imagini de fundal noi pentru a reflecta frumusețea momentului și pictogramele aplicațiilor au fost reproiectate pentru a fi mai realiste.

PERFORMANŢĂ

Anterior, sistemul de fișiere F2FS a fost adaptat pentru memoria flash pentru a îmbunătăți performanța de citire și scriere după utilizare pe termen lung. Acum, cu EROFS, viteza de citire aleatorie va fi cu 20% mai mare, iar spațiul de sistem va oferi o stocare suplimentară personală de până la 1000 de imagini sau 500 de melodii. 

GPU TURBO 3.0

GPU Turbo 3.0 este un upgrade nou care acoperă 25 dintre cele mai populare jocuri. Această nouă actualizare include reducerea consumului de energie a procesorului cu 10% și optimizarea performanțelor sistemului pentru a oferi o experiență de joc fluidă.

HUAWEI VLOG

Are noi caracteristici și efecte care sunt instrumente perfecte pentru editare ușoară și puteți partaja cu un singur click. Clipuri-le evidențiate sunt editate automat cu filtre speciale și vă oferă opțiunea de a aplica efecte speciale de viteză și muzică de fundal unice. 

ASISTENTUL ANYTIME

Ori de câte ori trebuie să utilizați asistentul virtual pentru a efectua sarcini, căutați informații sau aveți nevoie de un răspuns la o întrebare simplă, trebuie doar să țineți apăsat butonul de pornire și Asistentul Google va fi lansat într-o secundă.

UNEALTA PENTRU MĂSURAT

Când aveți nevoie de un instrument rapid de măsurare pentru proiecte simple DIY, trebuie doar să deschideți aplicația Măsurare AR. Puteți măsura cu precizie lungimea, suprafața totală și volumul cu camera Huawei TOF.

Prin utilizarea tehnologiei Face Recognition, acum puteți măsura înălțimea unei persoane cu o simplă scanare de jos în sus.

ONEHOP

O atingere simplă poate trimite de la telefon la computer imagini, clipuri video și documente în câteva secunde. De asemenea, puteți copia și lipi eficient între dispozitive cu Huawei Share OneHop.

Și, în timp ce jucați un joc, doar agitați și atingeți telefonul pe computer pentru a iniția o înregistrare de 60 de secunde a ecranului, care se salvează pe telefon.

HUAWEI CARKEY, SIGURANȚĂ ȘI COMFORT

EMUI 9.1 vă permite să vă deblocați automat autovehiculul prin NFC cu telefonul atunci când uitați cheia și puteți partaja această cheie cu până la 5 persoane.

Puteți să vă deblocați mașina, chiar dacă telefonul nu mai are baterie. În plus, puteți porni motorul cu ajutorul telefonului, odată ce telefonul este plasat în interiorul cutiei telefonice securizate.

PARTENERUL PERFECT PENTRU MIȘCARE

EMUI 9.1 transformă telefonul într-un partener de antrenament desăvârșit. Utilizați telefonul pentru a vă conecta la o bandă de alergare și pentru a colecta informații precum caloriile arse, viteza de rulare și durata antrenamentului.

De asemenea, telefonul poate utiliza un algoritm pentru a măsura inteligent vibrațiile pasului, astfel încât să puteți realiza obiectivele personale de fitness.

TRANSFER SIMPLU ÎNTRE TELEFOANE

Cu ajutorul aplicației HUAWEI Phone Clone, puteți transfera simplu și rapid contactele, fotografiile, videoclipurile și multe altele pe noul dvs. telefon în doar câteva momente.

Download Huawei Phone Clone

Simply SwitchSimply Switch

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here