Grădina smart de apartament

A trăi într-un oraș aglomerat înseamnă că mulți locuitori nu au o grădină proprie, deci nu pot să-și crească propriile fructe și legume, o grădină de apartament poate fi soluția.

Am văzut o serie de inovații în gradinile de apartament – inclusiv Windowfarms și Grobo – dar OGarden Samrt este un pic diferit, plantele cresc într-o roată în mișcare, cu o lumină în centrul său.

Galerie foto OGarden

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”OGarden”]

Dacă versiunea originală OGarden a strâns 80.000 de euro și a atras aproape 270 de susținători, versiunea Smart a fost finanțată în 6 minute și a strâns peste 500 000 de dolari pe Kickstarter.

Până la 90 de plante pot fi cultivate în același timp în grădina de apartament din a doua generație, inclusiv verdeață cu frunze, ierburi, roșii cherry, ardei grași, căpșuni și flori comestibile. Roata principală poate găzdui 60 de plante, în timp ce un raft iluminat cu LED-uri în carcasa de mai jos poate găzdui încă 30 de plante.

Nou pentru designul inteligent este udarea automată din rezervoarele adăpostite în bază, ce dețin aproximativ 10 zile de apă și un sistem de avertizare care informează utilizatorii când rezervele sunt scăzute. Iluminatul cu LED-uri cu consum scăzut de energie din inima dispozitivului ar trebui să facă grădina de apartament ieftin de întreținut.

Gradina de apartament OGarden Smart incepe cu căni de semințe furnizate de companie care sunt plasate în dulapul pepinieră și butonul de pornire ce pune lucrurile în mișcare. În cazul în care lista de plante disponibile nu vă place, puteți obține o pungă de pământ și semințele dvs. favorite.

Aproximativ trei săptămâni mai târziu, plantele ar trebui să fie pregătite pentru a fi mutate în roată. Apoi grădinarii de interior trebuie doar să recolteze atunci când sunt gata, de obicei aproximativ 30-40 de zile după plantare. Atunci când o plantă nu mai produce, resturile și pământul ei pot fi transformate în compost pentru viitoarea plantă.

Grădina de apartament OGarden Smart System poate fi rezervată pe Kickstarter în diferite configurații, dacă totul mergeconform planului, se estimează că transportul maritim va începe în luna mai. Videoclipul de mai jos are mai multe informații.

Prezentare video OGarden

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!