Google+ se închide, cum vă salvați datele?

După două încălcări grave de securitate, Google+ se închide foarte curând. Procesul va începe pe data de 4 februarie 2019, când serviciul își va închide porțile utilizatorilor noi și va culmina pe 2 aprilie cu ștergerea tuturor conturilor de utilizator.

Când contul dvs. va fi șters, toate postările dvs. Google+ vor fi șterse împreună cu acesta, toate fotografiile și videoclipurile pe care nu le-ați salvat.

Cum vă salvați informațiile?

1.Alegeți ce să descărcați

Accesați Google Takeout și dați click pe „Select none”. Derulați în jos la diferitele opțiuni Google+ și bifați pe cele care doriți să le descărcați (opțiunile vor varia în funcție de modul în care ați utilizat Google+ de-a lungul anilor). Derulați în partea de jos a listei și faceți clic pe „Next”, poziționat în partea stângă.

2.Alegeți cum să descărcați informațiile

Alegeți un format de arhivă (ZIP este opțiunea cea mai practică, deoarece nu necesită nici un software suplimentar pentru extragere).

Alegeți o dimensiune maximă a arhivelor (împărțirea în mai multe fișiere mai mici ar putea fi o opțiune mai practică decât descărcarea unei arhive foarte mari dacă aveți o conexiune lentă la internet sau o cantitate limitată de spațiu în căsuța de e-mail primită).

Alegeți cum să primiți linkul de descărcare. Google o poate trimite pe adresa ta de e-mail, Google Drive, OneDrive, Box sau Dropbox. Rețineți că, dacă selectați un serviciu de stocare în cloud, va fi trimis numai linkul, nu arhiva în sine. Totuși, va trebui să utilizați linkul pentru al descărca.

3.Descarcă informațiile tale

Google va crea acum arhiva ta. Acest lucru poate dura ceva timp dacă ați încărcat o mulțime de date pe Google+, dar veți primi un e-mail după terminare, astfel încât să nu trebuiască să așteptați ca acesta să se finalizeze.

Odată ce arhiva dvs. este gata, veți avea o săptămână să o descărcați. Faceți clic pe link și introduceți parola Google pentru a vă confirma identitatea.

Extrageți arhiva și veți găsi toate datele dvs. Google+ organizate în categorii, cu contactele furnizate ca vCard, pe care le puteți importa în serviciul de e-mail preferat sau puteți adăuga la telefon.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!