Google Pixel 4 și 4XL specificații

0
415

Google va lansa Pixel 4 și 4 XL pe 15 octombrie și, cu doar câteva zile înainte de anunțul oficial, a patra generație a modelului Pixel a fost listată pe site-ul Best Buy Canada cu imaginile și specificațiile lor.

Pagina a fot dezactivată între timp dar cei de la 9to5google au reușit să captureze momentul.

Cu toate acestea, listarea includea un material promoțional, care ne spune că software-ul de pe Pixel 4 ne va ajuta să realizăm fotografii similare studiourilor oriunde. Nu este „nimic nou de învățat și nu este necesară nicio editare”.

Materialul promoțional dezvăluie în continuare că Pixel 4 va veni cu Gesturi rapide, care vă vor permite să faceți lucrurile fără a atinge telefonul. Materialul confirmă, de asemenea, backup-ul nelimitat de calitate original pe Google Photos pentru utilizatorii Pixel 4.

Această listă include, de asemenea, o comparație a specificațiilor duo-ului Pixel 4 cu Pixel 3 XL și coroborează specificațiile scurse săptămâna trecută.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că tabelul de specificații include doar Face Unlock pentru autentificare, indicând că Google a renunțat la cititorului de amprentă pe Pixel 4 și 4 XL. Va trebui să așteptăm până marți 15 octombrie 2019 pentru a fi siguri.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here