Google Pixel 4 și 4XL specificații

Google va lansa Pixel 4 și 4 XL pe 15 octombrie și, cu doar câteva zile înainte de anunțul oficial, a patra generație a modelului Pixel a fost listată pe site-ul Best Buy Canada cu imaginile și specificațiile lor.

Pagina a fot dezactivată între timp dar cei de la 9to5google au reușit să captureze momentul.

Cu toate acestea, listarea includea un material promoțional, care ne spune că software-ul de pe Pixel 4 ne va ajuta să realizăm fotografii similare studiourilor oriunde. Nu este „nimic nou de învățat și nu este necesară nicio editare”.

Materialul promoțional dezvăluie în continuare că Pixel 4 va veni cu Gesturi rapide, care vă vor permite să faceți lucrurile fără a atinge telefonul. Materialul confirmă, de asemenea, backup-ul nelimitat de calitate original pe Google Photos pentru utilizatorii Pixel 4.

Această listă include, de asemenea, o comparație a specificațiilor duo-ului Pixel 4 cu Pixel 3 XL și coroborează specificațiile scurse săptămâna trecută.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că tabelul de specificații include doar Face Unlock pentru autentificare, indicând că Google a renunțat la cititorului de amprentă pe Pixel 4 și 4 XL. Va trebui să așteptăm până marți 15 octombrie 2019 pentru a fi siguri.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!