Google Pixel 3 Lite specificatii complete

Update 22.01.2019
Primul video in care este prezentat Google Pixel 3 Lite

Într-un videoclip, Andro News prezintă Pixel 3 Lite în detaliu, dezvăluind un design asemănător standardului Google Pixel 3, dar de data aceasta smartphone-ul este fabricat din plastic. Alte modificări includ un difuzor pe marginea inferioară, mai degrabă decât în față, doar o singură cameră orientată spre față și un port pentru căști, care nu are restul gamei.

Pe de altă parte, ecranul pare a fi unul de 5,66 cm 1080 x 2160, cu un raport de aspect de 18: 9 și o densitate a pixelilor de aproximativ 434 de pixeli pe inch.

Google Pixel 3 Lite

Google Pixel 3 Lite nu este LITE cand vorbim despre camera foto

Camera foto ar putea fi un punct culminant al Google Pixel 3 Lite, deoarece se pare că are o cameră principală de 12,2 MP f / 1,8 cu stabilizare optică a imaginii, la fel ca Pixel 3 standard. Calitatea fotografiei este de asemenea comparabilă, există aparent o cameră de 8MP în față.

Alte caracteristici se referă la includerea unui chipset Snapdragon 670 de mărime medie, 4 GB de memorie RAM și doar 32 GB de stocare.

Bateria se presupune că este de 2.915mAh, iar sursa pretinde că are o viață similară standardului Google Pixel 3, deși nu este neapărat o veste bună.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!