Google Inbox se închide

Google Inbox trebuia să fie viitorul Gmail. Acesta a oferit o filtrare mai avansată, snoozing de mesaje și o mai bună organizare vizuală în cutia poștală Gmail. În ultima vreme, utilizatorii Inbox știau că aplicația se va închide, dar nu aveau o dată clară când se va întâmpla.

Dacă vă îndreptați către pagina de destinație a Inbox: Google.com/inbox, veți fi întâmpinat cu un mesaj care spune că „Mesaje primite se deconectează”.

”Găsiți funcțiile dvs. preferate în noul Gmail, Google va închide Inbox la sfârșitul lunii martie, iar numărătoarea inversă din aplicația Inbox se termină pe 2 aprilie.” 

Deși Google a pus în aplicare câteva din funcțiile Inbox în Gmail, nu le-a adus pe toate. Mulți utilizatori fideli ai Inbox vor fi supărați pentru a afla că unele dintre caracteristicile mai specifice, cum ar fi evidențierea link-urilor, opțiunea de salvare a link-urilor din Inbox sau posibilitatea de arhivare a grupurilor de e-mailuri nu sunt în Gmail.

Există un alt client de e-mail pentru iOS, numit Spark, care va fi lansat pentru Android exact în perioada în care Google este setat să se retragă din Inbox. Poate că Spark va putea umple un vid care va fi lăsat de căsuța Inbox.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!