Anul 2019 este anul modului întunecat („dark mode”), cea mai recentă versiune beta a Google Chrome pentru Android ne îngăduie să aruncăm o privire asupra acestei opțiuni.

După ce și-a dezvăluit deja planurile de a aduce un mod întunecat la browserele MacOS și Windows 10, versiunea pentru  Android este încă în stadii incipiente, apărând doar în meniurile pop-up atunci când modul Night Mode al lui Android 9 Pie este setat pe „Always On” cu „Opțiuni pentru dezvoltatori” activate, raportează 9to5Google.

După cum puteți vedea din imaginile de mai jos, modul experimental întunecat transformă meniurile pop-up în gri închis, spre deosebire de culoarea obișnuită, alb.

Foto : 9to5google

Pe baza acestor imagini, este clar că „dark mode” pentru Chrome Android este departe de finalizare, cum ar fi textul URL care se afișează în continuare în negru, ceea ce face destul de greu să citești pe un fundal gri închis.

Pe lângă apariția în meniurile pop-up, modul închis pentru Chrome lipsește în restul aplicației – dacă dezvoltarea unui „dark mode” adecvat pentru browserul Google Android merge mai departe, este de așteptat ca meniurile sale, bara de adrese și secțiunea de navigare să primească update-ul pentru modul de noapte.

Pentru a testa „dark mode”, puteți descărca acum cea mai recentă versiune a aplicației Chrome Beta din Magazinul Google Play, deși veți avea nevoie de un telefon care rulează Android 9 Pie pentru ca acesta să funcționeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here