Gmail blochează 100 de milioane de email-uri în fiecare zi

Google utilizează inteligența artificială, TensorFlow, pentru a ajuta la creearea unor filtre suplimentare de spam pentru utilizatorii Gmail.

Odată cu introducerea noilor filtre începând cu luna trecută, compania declară că Gmail blochează în fiecare zi încă 100 de milioane de mesaje spam.

În contextul celor 1 miliard de utilizatori ai Gmail, acest lucru nu este neapărat un câștig uriaș – înseamnă cam un e-mail blocat suplimentar pentru 10 utilizatori – dar Google spune că Gmail blochează deja 99,9% spam.

Gmail utilizează de ani de zile AI în plus față de filtrele bazate pe reguli. În timp ce filtrele bazate pe reguli pot bloca cele mai evidente mesaje spam, învățarea automată creează modele noi care ar putea sugera că un email nu este de încredere.

TensorFlow face mai ușoară gestionarea acestor date, în timp ce natura open-source a software-ului înseamnă că noi inovații din comunitate pot fi integrate rapid.

TensorFlow a fost lansat de Google în 2015 și a devenit o parte incredibil de importantă a afacerii AI. Este o platformă gratuită, care permite dezvoltatorilor să creeze instrumente AI pentru o gamă largă de sarcini.

Google spune că integrarea TensorFlow în Gmail va permite, de asemenea, o mai bună personalizare a filtrelor de spam.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!