Toate telefoanele Galaxy S10 sunt livrate cu folie de protecție ecran

În săptămânile care au precedat lansarea modelului Galaxy S10, existau zvonuri care sugerau că senzorul de amprentă cu ultrasunete al telefonului ar avea nevoie de o folie de protecție ecran specială.

Samsung a confirmat de atunci că toate telefoanele vor fi livrate cu o folie de protecție ecran preinstalată. Aceasta înseamnă că ecranul va fi protejat chiar din cutie și că senzorul de amprentă din ecran va funcționa din prima zi.

„Galaxy S10 va fi livrat împreună cu o folie de preotecție ecran preinstalată, fabricată de Samsung”, a declarat compania într-o notă de pe site-ul comunității. „Acest lucru este valabil pentru toate filialele globale și pentru toate variantele Galaxy S10. Această decizie a fost luată pentru a spori experiența generală a clienților prin îmbunătățirea durabilității ecranului și a funcționalității complete a senzorului de amprentă ultrasonică pe Galaxy S10 și Galaxy S10 +.

O versiune inițială a mesajului a spus că folia de protecție ecran va veni cu o garanție limitată de 90 de zile, dar nota acum spune că nu va fi acoperită de garanție. Toate celelalte accesorii din cutie primesc un an de garanție.

Samsung spune că va face și înlocuirea foliei de protecție ecran, la prețul cu amănuntul  de 29,99 USD. 

„Pentru a asigura funcționalitatea completă a senzorului de amprentă cu ultrasunete pe Galaxy S10 și Galaxy S10 +, Samsung încurajează puternic partenerii noștri de transport și de vânzare cu amănuntul să utilizeze folia de protecție ecran marca Samsung ca opțiune de cumpărare sau de înlocuire în magazine”, a spus Samsung. „Nu putem garanta experiențele cu folia de protecție ecran realizată din materiale tradiționale din sticlă și poliuretan”.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!