În săptămânile care au precedat lansarea modelului Galaxy S10, existau zvonuri care sugerau că senzorul de amprentă cu ultrasunete al telefonului ar avea nevoie de o folie de protecție ecran specială.

Samsung a confirmat de atunci că toate telefoanele vor fi livrate cu o folie de protecție ecran preinstalată. Aceasta înseamnă că ecranul va fi protejat chiar din cutie și că senzorul de amprentă din ecran va funcționa din prima zi.

„Galaxy S10 va fi livrat împreună cu o folie de preotecție ecran preinstalată, fabricată de Samsung”, a declarat compania într-o notă de pe site-ul comunității. „Acest lucru este valabil pentru toate filialele globale și pentru toate variantele Galaxy S10. Această decizie a fost luată pentru a spori experiența generală a clienților prin îmbunătățirea durabilității ecranului și a funcționalității complete a senzorului de amprentă ultrasonică pe Galaxy S10 și Galaxy S10 +.

O versiune inițială a mesajului a spus că folia de protecție ecran va veni cu o garanție limitată de 90 de zile, dar nota acum spune că nu va fi acoperită de garanție. Toate celelalte accesorii din cutie primesc un an de garanție.

Samsung spune că va face și înlocuirea foliei de protecție ecran, la prețul cu amănuntul  de 29,99 USD. 

„Pentru a asigura funcționalitatea completă a senzorului de amprentă cu ultrasunete pe Galaxy S10 și Galaxy S10 +, Samsung încurajează puternic partenerii noștri de transport și de vânzare cu amănuntul să utilizeze folia de protecție ecran marca Samsung ca opțiune de cumpărare sau de înlocuire în magazine”, a spus Samsung. „Nu putem garanta experiențele cu folia de protecție ecran realizată din materiale tradiționale din sticlă și poliuretan”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here