Facebook adaugă fila dedicată pentru jocuri în aplicația mobilă

0
295

Facebook își actualizează aplicația mobilă cu un hub dedicat pentru jocuri, unde utilizatorii pot explora conținutul jocurilor pe Facebook. Pentru a sublinia importanța pe care Facebook o pune pe hub, compania o adaugă în bara laterală și ca o opțiune pentru bara de navigare personalizabilă din aplicație.

Noul hub va oferi un loc central pentru a juca Jocuri instantanee Facebook, precum și pentru a descoperi altele noi, pentru a viziona videoclipuri de jocuri de la streamers și pentru a vă alătura și a vă conecta la grupurile de jocuri care se află deja pe Facebook.

Este greu să nu vezi această mișcare drept ultima încercare a companiei de a captura o parte din segmentul masiv de jocuri care avansează pe concurenți precum Twitch și YouTube. Dar este puțin probabil ca un centru de aplicații să fie suficient pentru a înclina balanța în favoarea sa.

Facebook lansează încet noua filă, deci este posibil să nu apară încă în aplicația dvs. În plus, compania încearcă, de asemenea, să testeze beta o aplicație Facebook Gaming independentă pentru Android, pe care Facebook o spune că ar oferi chiar mai multe caracteristici decât fila curentă, indicând că promovarea jocurilor este doar începutul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here