Facebook nu are o evidență bună a proiectelor dezvoltate sub umbrela sa, dar are destui bani pentru a continua să încerce. Ultimul proiect la care lucrează compania este numit LOL, o aplicație care încearcă să aducă înapoi utilizatorii adolescenți.

Facebook a confirmat deja că testează LOL, care este, de fapt, un simplu feed de videoclipuri amuzante și GIF-uri. Totul este clasificat în funcție de subiecte precum glume, animale și „rateuri”, dar altele vor fi adăugate pe măsură ce aplicatia se dezvolta.

LOL trage continut din posturile de feed-uri de stiri. Aplicația este acum în versiunea privată cu 100 de elevi de liceu din Statele Unite, care testează în mod activ LOL după semnarea CND (acorduri de confidențialitate) cu consimțământul părinților.

Elevii de liceu primesc LOL ca înlocuitor pentru fila Watch, dar asta e doar din motive de testare. Facebook afirmă că, deocamdată, nu există planuri de a lansa funcția Watch și că inginerii ei încă evaluează dacă LOL va fi lansat sau nu ca parte a uneia dintre aplicațiile principale ale companiei sau ca aplicație standalone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here