Facebook Android vă permite acum să blocați urmărirea locației

Cei de la Facebook au introdus o nouă opțiune, acum puteți să blocați urmarirea locației în fundal pe aplicația pentru Android. Utilizatorii pot acum să aleagă dacă aplicația poate să colecteze informații despre locație atunci când nu este utilizată.

De exemplu, atunci când alegeți să folosiți Prieteni în apropiere, o funcție care vă permite să împărtășiți locațiile, acordați permisiunea Facebook să acceseze locația dumneavoastră chiar și atunci când nu utilizați aplicația.

Până în ziua de astăzi, utilizatorii care utilizează aceste funcții au fost rugați să activeze Istoricul locațiilor. Dacă ați activat această setare, s-au întâmplat două lucruri: ați împărtășit locația atunci când nu utilizați aplicația și ați permis ca Facebook să stocheze un istoric al locațiilor dvs.

Cu această actualizare, veți avea o modalitate dedicată de a alege dacă doriți sau nu să distribuiți locația dvs. atunci când nu utilizați aplicația.

Facebook android dezactivare locatie

Facebook recomandă să nu dezactivați funcția de Istoric locație până nu sunteți siguri că nu aveți nevoie de ea și că nu vor activa niciuna dintre aceste setări dacă nu o cereți în mod special.

Dacă nu ați activat niciodată Istoricul locațiilor, nu trebuie să faceți nimic, Facebook nu știe pe unde umblați.

Pentru cei care utilizează Facebook pentru iOS, nimic nu se schimbă. Dar Facebook va trimite o alertă similară, tuturor celor care au ales să activeze Istoricul locațiilor în trecut, astfel încât să se asigure că vor să păstreze această funcție activă.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!