Noua extensie Google Chrome vă permite să reluați navigarea pe dispozitive cu Windows 10

Google Chrome obține prin acestă extensie funcția Timeline deja existentă pe browser-ul dedicat al Microsoft.

Microsoft a lansat prima dată funcția Windows 10 Timeline cu un an în urmă, permițând utilizatorilor să sincronizeze navigarea și istoricul aplicațiilor între dispozitivele Windows 10, iOS și Android.

Din păcate, funcția era limitată la browserul Microsoft Edge pe partea istoricului de navigare, dar acum Microsoft a lansat propria extensie oficială Chrome pentru Windows Timeline.

Numită Web Activities, extensia va sincroniza și va afișa istoricul navigării cu browser-ul Chrome pe toate dispozitivele Windows 10.

Aceasta înseamnă că o copie a istoricului dvs. de navigare va fi trimisă pe serverele Microsoft, deschizând ușa unor potențiale probleme de confidențialitate.

Google are propriul său mod de a sincroniza istoricul de navigare între sesiunile Chrome, inclusiv capacitatea de a vizualiza filele de pe alte dispozitive.

Extensia Chrome de la Microsoft simplifică acest lucru, construind istoricul direct în funcția Vizualizare sarcină a Windows 10, accesibilă din bara de activități sau apăsând Windowskey + TAB.

Microsoft nu a lansat încă o versiune pentru Firefox.

Puteți descărca aici noua extensie Web Activities

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!