Google Chrome obține prin acestă extensie funcția Timeline deja existentă pe browser-ul dedicat al Microsoft.

Microsoft a lansat prima dată funcția Windows 10 Timeline cu un an în urmă, permițând utilizatorilor să sincronizeze navigarea și istoricul aplicațiilor între dispozitivele Windows 10, iOS și Android.

Din păcate, funcția era limitată la browserul Microsoft Edge pe partea istoricului de navigare, dar acum Microsoft a lansat propria extensie oficială Chrome pentru Windows Timeline.

Numită Web Activities, extensia va sincroniza și va afișa istoricul navigării cu browser-ul Chrome pe toate dispozitivele Windows 10.

Aceasta înseamnă că o copie a istoricului dvs. de navigare va fi trimisă pe serverele Microsoft, deschizând ușa unor potențiale probleme de confidențialitate.

Google are propriul său mod de a sincroniza istoricul de navigare între sesiunile Chrome, inclusiv capacitatea de a vizualiza filele de pe alte dispozitive.

Extensia Chrome de la Microsoft simplifică acest lucru, construind istoricul direct în funcția Vizualizare sarcină a Windows 10, accesibilă din bara de activități sau apăsând Windowskey + TAB.

Microsoft nu a lansat încă o versiune pentru Firefox.

Puteți descărca aici noua extensie Web Activities

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here