Lansat în decembrie anul trecut, Mi Play de la Xiaomi este un phablet irezistibil și a ajuns acum la vânzare cu un preț redus pe Gearbest.

Ca parte a ultimei sale vânzări flash, Gearbest le oferă utilizatorilor loiali o șansă de neuitat pentru a cumpăra versiunea globală a phablet-ului Xiaomi Mi Play pentru un preț de neuitat de doar 169.99 dolari. Aceasta este o scădere cu 15% din prețul inițial al dispozitivului de 199,93 USD.

La acest preț, Mi Play are o gamă impresionantă de caracteristici. Ca un phablet, Mi Play are un ecran mare de 5,84 inci, cu o rezoluție a ecranului de 2280 x 1080 pixeli. Este alimentat de un procesor Helio P35 Octa Core de 2,3 GHz și împachetează GPU-ul IMG GE8320 680MHz, sub capotă.

Comanda Mi Play cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de capacitate de stocare internă pentru a vă salva muzica preferată, videoclipurile și alte conținuturi multimedia. În ce privește fotografia, pe spate se află o cameră dublă de 12MP + 12MP și un shooter frontal de 8MP pentru selfie-uri.

Xiaomi Mi Play
Xiaomi Mi Play

Phablet-ul dual-SIM rulează MIUI 9 bazat pe Android 9.0 Pie OS și este alimentat de la o baterie robustă de 2900mAh. În afară de un senzor de amprentă digitală, Mi Pay oferă o serie de senzori folositori, cum ar fi un senzor de proximitate, accelerometru, e-busolă și multe altele.

Puteți vizita acest link pentru a obține discount-ul de 15% care va fi disponibil pentru toate cele trei versiuni color, promoția se va termina în doar trei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here