Cum se repara eroarea ecran negru la XBOX One

     La 30 ianuarie 2019, proprietarii Xbox One raportează că au văzut un ecran negru după ce consola a pornit  și au avut dificultăti la salvarea jocurilor. Se pare ca e  o problemă pentru Xbox Live, iar Microsoft declară că încearcă în prezent să repara „pornirea consolei Xbox One, actualizarea titlurilor și erorile de conectare”. Dacă aceasta este ceea ce vedeți chiar acum, nu este nevoie de panică. Problema este cu software-ul și nu cu consola. Dacă nu reușiți să porniți consola, încercați să o deconectați de pe internet (dacă utilizați un cablu ethernet) pentru a evita conectarea la Xbox Live. Dacă utilizați Wi-Fi, asigurați-vă că Microsoft lucrează la o remediere. Dacă ecranul negru pe care îl vedeți nu are legătură, am prezentat câteva sfaturi despre remedierea ecranului Xbox One Black of Death de mai jos.

Ce este ecranul negru al morții?

        Așa-numitul „ecran negru al morții” a lovit utilizatorii mai multor modele Xbox One (atât originale, cât și Xbox One S) . El afectează în primul rând meniul principal al consolei. Jez Corden de la Windows Central a fost unul dintre primii care au raportat că au întâmpinat eroarea. Apoi o mulțime de utilizatori l-au discutat de pe Reddit și alte forumuri de discuții.

     Se vede că ecranul de pornire al consolei nu reușește să se  încarce, fie că rămâne necompletat, fie că în mod repetat se estompează în negru. Acest lucru face dificilă navigarea în consolă sau deschiderea de jocuri sau aplicații și este frustrant .

      Cum o rezolvi? Din fericire, există câteva remedii potențiale, astfel încât să puteti rezolva prin ele. Sperăm că cel puțin una va avea efectul scontat. Incepem cu  RT + Y. Primul lucru pe care trebuie să-l încercați este cel mai simplu și vine de la utilizatorul Reddit Stefvr. El a spus că a apăsat RT și Y „imediat după ce a început să se miște „, și că acest lucru și-a întors consola la funcționalitate deplină. Și nu numai el a testat asta. Mai mulți alți Redditors au făcut o  pentru a confirma rezolvarea. De aceea vă recomandăm să încercați mai întâi –  că ar trebui să dureze doar câteva secunde pentru a testa.

       Schimbarea TAB-urilor soluție recomandată de Windows Central este să deschideți ghidul. Apoi să apăsați „Acasă” și să navigați imediat de la tabloul de bord principal către o altă filă. 

XBOX Magazin (XBOX Store)

Iată o soluție neașteptată: vizitați magazinul Xbox. Redditor ShizuoHeiwajima08 a găsit această soluție neortodoxă. Însă alți utilizatori au confirmat că funcționează (deși nu suntem încă siguri de ce). În primul rând, apăsați butonul de ghidare și mergeți la magazin. Imediat apăsați A pe orice este banner-ul principal la acea dată. Apoi puteți să vă întoarceți la ecranul de start. Sperăm să-l găsiți intact și funcțional.

 

Articolul precedentCel mai lung pod printat 3D
Articolul următorOnePlus ironizează Apple

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!