Cum să vizionați lansarea SpaceX în acest weekend

După mai multe întârzieri, lansarea SpaceX, cu echipajul Dragon, sunt gata să evadeze de pe Pământ cu ajutorul unei rachete Falcon 9.

NASA a programat lansarea pentru ora 11:49 PT vineri, 1 martie (2:49 a.m. ET, sâmbătă 2 martie) și va difuza procesul în direct la NASA TV începând cu ora 11:00 PT vineri seara.

Începând de miercuri, previziunile arătau bune pentru weekend, meteorologii prognozând o șansă de 80% de vreme favorabilă.

Misiunea Demo-1 va marca un pas important în direcția Programului de echipaj comercial al NASA, care implică SpaceX și Boeing lucrând împreună pentru a lansa astronauții de pe pamânt american.

NASA speră să pună capăt dependenței de navele rusești Soyuz. A tot cumpărat plimbări la bordul capsulelor de la Roscosmos încă de la sfârșitul programului de navetă spațială în 2011.

În timp ce SpaceX a transportat capsule Dragon cu marfă către Stația Spațială Internațională, versiunea cu echipaj este mai lungă și mai grea și este proiectată să transporte patru astronauți.

Această misiune de testare va purta la bord provizii și echipamente pentru echipaj. Capsula va rămâne fixată la ISS timp de cinci zile înainte de a se întoarce pe Pământ pentru a ateriza în Oceanul Atlantic pentru recuperare.

[Best_Wordpress_Gallery id=”32″ gal_title=”SpaceX”]

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!