Cum să împarți ecranul în Windows 10

În Windows 10 poți să împarți ecranul și să redimensionezi ferestrele cu ușurință, iată cum să faceți acest lucru.

Astăzi, cea mai recentă versiune de Windows 10 oferă o serie de modalități de a împărți ecranul în mai multe ferestre și de a obține un randament crescut, cu un suport mai bun pentru afișajele cu rezoluție mai mare și pentru mai multe monitoare.

Cum să împarți ecranul în Windows 10 pas cu pas

Pasul 1: Selectați fereastra pe care doriți să o fixați într-o jumătate a ecranului.

Pasul 2: Apăsați tasta Windows și apoi săgeată stânga sau dreapta în funcție de unde doriți să așezați fereastra selectată.

Pasul 3: În jumătatea rămasă liberă apar aplicațiile deschise în acel moment, selectați ce doriți să aveți în cealaltă jumătate de ecran.

Pasul 4:Apăsați din nou tasta Windows și săgeata care indică jumătatea liberă. Acum aveți pe ecran două aplicații în jumătăți egale.

Pasul 5: Dacă doriți să modificați mărimea unei ferestre mergeți pe mijloc, țineți apăsat click stânga și mișcați în direcția dorită.

Pasul 6: Dacă vrei să împarți ecranul în patru folosește tasta Windows apoi săgeată sus sau jos și fereastra selectată va ocupa 1/4 din ecran.

Dacă nu funcționează este posibil ca aceste funcții să nu fie activate. Pentru activare, în Windows, click pe lupă pentru căutare, scrie multitasking și verifică setările.

Am realizat și un scurt film care sper să vă ajute.

Recent Articles

Related Stories

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay on op - Ge the daily news in your inbox