Ai un televizor, nu este smart și nu are wi-fi, dar vrei să poți urmări serialele sau filmele preferate de pe internet, iată cum să faci smart orice televizor cu port HDMI utilizând Google Chromecast 3.

Am ales să cumpăr un televizor care nu este smart și apoi să conectez un media player Google Chromecast 3 deoarece mai aveam un televizor care nu era smart iar acum pot vedea un film sau serial de pe Netflix pe oricare dintre ele. Pot lua Chromecast 3 cu mine chiar și în vacanță, majoritatea hotelurilor nu au televizoare smart, astfel pot transmite un desen animat copilului sau urmări emisiuni oriunde aș fi.

Are un design îmbunătățit, optându-se pentru înlocuirea logo-ului Chromecast cu un simbol “G” și pentru o textură mată de această dată. Dispune de cablu HDMI și port micro-usb pentru încărcare. Este mult mai rapid, cam cu 15% față de generația anterioară și va aduce suport pentru streaming video Full HD de la 60 cadre pe secundă. Device-ul este capabil că redea muzică și pe alte boxe conectate cu gadget-urile smart Google. În plus are cea mai simplă și ușor de folosit interfață când vine vorba de produse pentru streaming de pe piață și nici nu ai nevoie de o telecomandă pentru a-l controla.

Google Chromecast 3

Instalare și configurare Google Chromecast 3

 1. Instalați pe telefon sau tabletă aplicația Google Home pentru Android sau iOS.
 2. Conectați Chromecast 3 la portul HDMI și portul USB pentru alimentare.
 3. Selectați din meniul televizorului intrarea HDMI.
 4. Conectați telefonul la rețeaua wi-fi a lui Google Chromecast 3, activați bluetooth pe dispozitivul cu care va-ți conectat, apoi urmați instrucțiunile pentru configurarea rețelei wi-fi ce va fi utilizată.(Este necesar ca Chromecast și telefonul sau tableta sa fie conectate la aceiași rețea wifi)
 5. După finalizarea configurării conectați telefonul sau tableta la rețeaua wifi. Alegeți o locație de exemplu „Casă” și o cameră unde se află instalat „Sufragerie”.
 6. Porniți aplicația Google Home și conectați-vă la dispozitiv.
 7. Modul Ambiental este activ din fabrică, pentru a transmite de pe Netflix un serial sau film click pe Difuzare și selectați numele dispozitivului. Așteptați până se conectează, semnul Difuzează pe aplicația Netflix se face albastru și aveți confirmarea pe ecranul televizorului.
 8. Porniți de pe telefon sau tabletă serialul sau filmul dorit. După ce a început difuzarea pe televizor se poate deconecta telefonul de la internet.

Specificații Google Chromecast 3:

 • Lungime: 52mm
 • Lățime: 13.8mm
 • Diametru: 51.9mm
 • Lungimea cablului: 1.52m
 • Greutate: 40g
 • Rezoluție: 1080p cu 60fps.
 • Wireless
 • Dispune de port HDMI pentru a-l conecta ușor la TV.
 • Mirco-usb.
 • Sisteme de operare suportate: Android 4.2, iOS 9.1,
 • Mac OS X 10.9 și Windows 7 and higher

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here