Google a adăugat modul Dark la Android, care nu numai că arată minunat, ci vă ajută să economisiți bateria. Utilizatorii de aplicații Android au cerut companiei Google să adauge o platformă mobilă pe o temă întunecată de ani de zile.

   Cu Android Oreo, Google a adăugat un mod întunecat, care a fost activat pe baza imaginii de fundal pe care o utilizați. Google a eliminat apoi funcția, declarând că a fost lansată accidental. Începând cu Android Pie nu numai că a revenit modul Dark, dar acum puteți comuta manual la aceasta tema. De ce doriți să utilizați o tema închisa? Potrivit Google, economisește viata bateriei.

    Toate spațiile goale albe pe care le folosește telefonul necesită mai multă energie, care, la rândul lor, vă scurta viata bateriei. O interfață mai închisă consumă mai puțină energie și reduce consumul bateriei.


Procesul va varia în funcție de dispozitivul dvs., dar aceștia sunt pașii generali pe care trebuie să îi urmați:

-Deschideți aplicația Setări și selectați Display

-Apăsați Avansat și derulați în jos până când găsiți tema Dispozitiv

-Apăsați-l, urmat de Dark Acum când vă vedeți sertarul de aplicații sau cardul cu setări rapide (glisați în jos din partea de sus a ecranului), acesta va fi în modul întunecat.

Samsung One UI, care include Android Pie, rulează la unele dispozitive chiar de acum. Activarea modului întunecat pentru dispozitivele cu un UI vă impune să mergeți la Setări> Afișaj> Modul de noapte . Glisați comutatorul cu mențiunea „Porniți acum” în poziția Pornit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here