Cum să descarc emisiuni și filme Netflix pe telefon

Netflix continuă să vă ușureze vizionarea filmelor și serialelor preferate, oriunde vă aflați.

0
926

Să descarc un serial sau un film de pe Netflix, astfel încât să-l pot viziona pe telefon sau pe tabletă fără să-mi fac griji cu privire la trafic – sau fără să am o conexiune la internet – a fost posibil de la sfârșitul anului 2016.

Mai recent, Netflix a adăugat o opțiune numită „Descărcare inteligentă” pentru a automatiza procesul și pentru a elimina necesitatea de a vă aminti să ștergeți emisiunile pe care le-ați vizionat sau să descărcați următoarele episoade.

Potrivit Netflix, descărcarea este disponibilă pe dispozitivele Android care rulează cel puțin Android 4.4.2, precum și pe iPhone-urile care rulează iOS 9.0 sau o versiune ulterioară.

De ce am nevoie pentru a descărca seriale și filme de pe Netflix?

  • Conexiune la internet și

  • Un cont Netflix activ de difuzare online și

  • Un iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 9.0 sau o versiune mai recentă, sau

  • Un telefon sau tabletă cu Android 4.4.2 sau o versiune mai recentă, sau

  • O tabletă Amazon Fire pe care rulează Fire OS 4.0 sau o versiune mai recentă, sau

  • O tabletă sau computer cu Windows 10 versiunea 1607 (actualizare aniversară) sau mai recentă și

  • Ultima versiune a aplicației Netflix Apple iOSNetflix AndroidAmazon Fire sau Netflix Windows 10

 

Prima dată când vă conectați la aplicația Netflix, în meniul afișat găsiți simbolul săgeată în jos, prin apăsarea căruia este afișat tot conținutul ce poate fi descărcat. Important este să știți că nu se poate descărca tot conținutul de pe Netflix, unele filme sau seriale nu sunt disponibile pentru descărcare.

Puteți seta calitatea video deschizând „Mai multe” selectând „Calitatea video”, puteți opta între calitatea video standard și cea înaltă. Dacă alegeți calitatea înaltă, desigur, veți ocupa mai mult spațiu de stocare pe telefon.

Utilizatorii Android și iOS au o setare de „Descărcări inteligente” care, dacă este activată, va șterge automat episoadele pe care le-ați vizionat și descărcând mai multe episoade fără nicio acțiune din partea dvs.

Spațiul ocupat de Netflix

Cât spațiu ocupă Netflix?

Pentru a vizualiza și a gestiona emisiunile descărcate, accesați „Setări aplicație” și la secțiunea „Descărcări” în partea de jos puteți vedea cât spațiu utilizează Netflix pe dispozitiv.

Pentru utilizatorii Android care au un dispozitiv cu suport microSD, Netflix vă permite acum să stocați emisiuni pe un spațiu de stocare extern. În aplicația Netflix, accesați „Setări aplicație” > „Locație descărcare”. Selectați cardul SD, apoi apăsați butonul de înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here