Cum să activezi mod întunecat pe Microsoft Edge

Microsoft Edge are un mod întunecat, dar trebuie să-l activați în setările aplicației Edge. Chiar dacă activați tema întunecată a Windows 10, Edge va continua să utilizeze modul de aplicații luminoase până când veți selecta modul întunecat.

Citește și Google Chrome beta Android include ‘dark mode’

Cum să activați mod întunecat în Microsoft Edge

Pentru a activa modul întunecat în Edge, faceți clic pe butonul de meniu, apoi selectați comanda „Setări”.

Faceți clic pe caseta „Alegeți un mod” în partea de sus a panoului Setări, apoi selectați opțiunea „Întunecat”.

Urmăriți filmul de mai jos:

Edge trece imediat la o temă întunecată, indiferent dacă utilizați sau nu tema mod închis Windows 10. Puteți să vă întoarceți aici și să schimbați Edge înapoi în modul luminos ori de câte ori doriți.

Această setare este complet independentă de tema aplicației la nivel de sistem pe care o puteți selecta în aplicația Setări Windows 10. De exemplu, puteți utiliza o temă a browserului Edge închis în timp ce utilizați modul standard pentru aplicații luminoase pentru toate celelalte aplicații.

Cum sa faci toate paginile web întunecate

Opțiunea mod întunecat modifică numai interfața Edge, nu site-urile pe care le vizualizați în Edge. Pentru a face ca paginile web să apară întunecate, încercați să instalați o extensie, cum ar fi Turn Off the Lights, disponibil în Microsoft Store.

Această extensie este destinată în primul rând pentru vizionarea videoclipurilor pe web cu fundal închis, dar poate aplica și o temă închisă pentru fiecare pagină web pe care o vizualizați.

După instalarea acestei extensii, faceți clic pe meniul> Extensii> Opriți luminile> Opțiuni pentru a o configura.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!