Laptopurile ieftine sunt acum mult mai performante decât acum câțiva ani datorită invenției Chrome-bookului. În loc de MacOS sau Windows, aceste laptop-uri folosesc sistemul de operare Google.
Dar asta nu înseamnă că trebuie să evitați laptopurile cu sistem de operare Windows cu preț la buget, deoarece cele din această listă sunt mai mult decât capabile să facă față celor mai multe sarcini – cu sau fără conexiune la internet.

Asus C302CA Flip

Pret 474$

Acest laptop are atât de multă putere încât, trebuie să muncim din greu pentru a încetini acest lucru. Puteți avea zeci de file și aplicații de browser care rulează simultan înainte ca procesorul Flip și cei 4GB de memorie RAM sa înceapa să se blocheze. Afișajul său de 12,5 inch de 1920 x 1080 arată, de asemenea, că aparține unui laptop mult mai scump. Are de asemenea, are o baterie excelentă. Am avut o zi plina de stat pe Netflix si editat texte, înainte de a o reîncărca. În comparație cu alte Chrome-bookuri care au carcase de plastic grosolane și sclipitoare, Flip are o carcasa din aluminiu care arată ca un Apple MacBook.

Recomandat pentru Windows:

Acer Aspire E 15

Pret 349$

Cei 6 GB de memorie RAM și 8 procesoare Intel sunt suficiente pentru a menține rapid mai multe programe și bateria este evaluată pentru până la 15 ore. Tastatura este, de asemenea, mai bună decât majoritatea laptopurilor din această gamă de prețuri. Multe alte laptopuri ieftine economisesc bani cu un hard disk de modă veche, dar Aspire vine cu o unitate SSD mult mai rapidă.

Best on a Budget:

Asus VivoBook Flip

Pret 419$

Cu specificații puțin mai slabe decât Acer, Asus este o opțiune solidă pentru oricine care are nevoie de sistemul de operare Windows, dar trebuie să rămână ca pret sub 500 de dolari. Cei 4 GB de memorie RAM se vor ocupa de sarcini precum procesarea de text și editare Photoshop, un player video deschis, dar vor fi suprasolicitati daca se vor executa prea multe operații simultan. Pe langa alte laptop-uri pentru Windows cu buget redus, are o calitate solidă a construcției și un ecran excepțional de 14 inchi de 1920 x 1080.


HP Stream 11 -laptop dedicat copiilor

Pret 204$

Ușor, cu o tastatură decentă și o performanță acceptabilă, Stream 11 arată mai bine decât un laptop de doar 200 de dolari. Rularea mai multor aplicații simultan il va încetini , iar hard diskul de 32 GB se va umple rapid. De asemenea, spre deosebire de alte laptop-uri pe care le-am menționat, Stream 11 nu are un touchscreen. Durata de viață a bateriei este solidă și deoarece rulează Windows 8, are flexibilitatea de a rula anumite programe pe care nu le puteți utiliza pe un Chromebook. De asemenea, vine cu un abonament de un an la Microsoft Office 365 gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here