Ce este serviciul Apple News+

Ieri a fost o zi aglomerata pentru Apple, compania care a organizat evenimentul „It’s show time” la Steve Jobs Theatre. Evenimentul a inclus o mulțime de anunțuri, inclusiv detalii despre Apple News +, streaming video și multe altele.

Apple a anunțat în mod oficial serviciul său Apple News +, care include acces la 300 de reviste și ziare pentru 9,99 USD pe lună.

Serviciul este integrat direct în aplicația News și include publicații asemănătoare cu Vogue, GQ, TIME, The Wall Street Journal și Los Angeles Time. 

Apple a declarat că există peste 5 miliarde de articole citite în fiecare lună în interiorul Apple News.

Revistele pot avea machete personalizate pe iPhone și iPad și nu sunt neapărat doar scanări PDF ale revistei de hârtie. Nu este clar cât de multe dintre cele 300 de reviste vor prezenta aceste tipuri de personalizare.

Apple News Plus va include, de asemenea, conținut din ziarul Los Angeles Times, Wall Street Journal și câteva site-uri de știri online cum ar fi TechCrunch.

Apple News + este disponibil astăzi în Statele Unite și Canada, cu oferta gratuit timp de o lună. Costă 9,99 USD și 12,99 CAD. Serviciul va fi lansat în Regatul Unit și Australia în cursul anului, la noi nu se știe dacă sau când va fi disponibilă.

Urmărește evenimentul „It’s show time”  de la Steve Jobs Theatre

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!