Ieri a fost o zi aglomerata pentru Apple, compania care a organizat evenimentul „It’s show time” la Steve Jobs Theatre. Evenimentul a inclus o mulțime de anunțuri, inclusiv detalii despre Apple News +, streaming video și multe altele.

Apple a anunțat în mod oficial serviciul său Apple News +, care include acces la 300 de reviste și ziare pentru 9,99 USD pe lună.

Serviciul este integrat direct în aplicația News și include publicații asemănătoare cu Vogue, GQ, TIME, The Wall Street Journal și Los Angeles Time. 

Apple a declarat că există peste 5 miliarde de articole citite în fiecare lună în interiorul Apple News.

Revistele pot avea machete personalizate pe iPhone și iPad și nu sunt neapărat doar scanări PDF ale revistei de hârtie. Nu este clar cât de multe dintre cele 300 de reviste vor prezenta aceste tipuri de personalizare.

Apple News Plus va include, de asemenea, conținut din ziarul Los Angeles Times, Wall Street Journal și câteva site-uri de știri online cum ar fi TechCrunch.

Apple News + este disponibil astăzi în Statele Unite și Canada, cu oferta gratuit timp de o lună. Costă 9,99 USD și 12,99 CAD. Serviciul va fi lansat în Regatul Unit și Australia în cursul anului, la noi nu se știe dacă sau când va fi disponibilă.

Urmărește evenimentul „It’s show time”  de la Steve Jobs Theatre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here