Apple Arcade este noul serviciu de jocuri premium cu abonament de la Apple, care va permite utilizatorilor să descarce și să joace jocurile disponibile pentru o singură taxă lunară fără costuri suplimentare.

Cât costă Apple Arcade?

Apple nu a oferit prețuri pentru Apple Arcade încă, deci nu există nici un cuvânt cu privire la cât va costa serviciul.

Ce jocuri vor fi incluse?

Apple colaborează atât cu dezvoltatori independenți, cât și cu companii mari de jocuri pentru a crea jocuri „noi și exclusive” pentru serviciul Apple Arcade. Tot conținutul lansat prin Apple Arcade va fi special creat pentru acest serviciu, deci nu va include jocurile existente.

Apple colaborează cu Annapurna Interactive, studiourile Bossa, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, LEGO, Mistwalker Corporation, SEGA, Snowman și o grămadă de alți dezvoltatori.

Jocuri Apple Arcade
Jocuri Apple Arcade

Există o listă pe site-ul Apple Arcade a unora dintre titlurile disponibile, există mai multe jocuri în lucru, dar Apple a furnizat doar detalii cu privire la câteva.

Pe ce pot juca jocuri Apple Arcade?

Jocuri Apple Arcade vor funcționa pe iPhone, iPad, Apple TV și Mac. Apple spune că multe dintre jocuri vor susține controlerele de jocuri Made for iPhone.

Deoarece sunt acceptate mai multe platforme, puteți să începeți un joc pe un dispozitiv și apoi să treceți la altul fără să pierzi nimic. Deci, dacă doriți să redați un joc pe Mac și apoi să îl utilizați pe iPhone, puteți face acest lucru.

Jocuri Apple Arcade
Jocuri Apple Arcade

Pot juca jocuri Apple Arcade în România?

Apple intenționează să lanseze Apple Arcade în peste 150 de țări. Practic, orice țară cu un App Store disponibil va avea acces la titlurile Apple Arcade.

Serviciul Apple Arcade va fi disponibil în toamna anului 2019, lansarea probabil planificată să coincidă cu debutul noilor iPhone-uri. Din acest motiv, serviciul ar putea fi lansat în septembrie, dar Apple nu a dat date mai precise decât toamna anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here